Vijesti za mjesec: Avgust 2020

1234

OBAVJEŠTENJE ZA UČESNIKE DRŽAVNIH JUNIORSKIH PRVENSTAVA BIH

Poštovane igračice i igrači,

 

ovim putem Vas obavještavamo da će se  rang liste za predstojeća juniorska Državna prvenstva BiH ažurirati u srijedu 12.08.2020.godine.

 

S tim u vezi sve  članarine igrača/ca koje budu uplačene do utorka 11.08.2020.godine do 15.00 sati, biti će evidentirane i igrači/ce će se nalaziti na ažuriranim rang listama.

 

Uplata se može izvršiti na transakcijski račun Teniskog saveza BiH kod Raiffeisen Banke, broj računa: 161 0000 105 73 00 11.

 

Visina godišnje članarine za igrače/ce rođene 2009.godine i starije iznosi 40,00 KM.

 

Visina godišnje članarine za igrače/ce rođene 2010.godine i mlađi iznosi  30,00 KM.

 

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na tsbih@tsbih.ba 

 

TSBIH

1234

Nastavak juniorskih takmičenja u BIH

 Upravni odbor TSBiH je nakon Odluke Stručnog odbora TSBiH donio Odluku o nastavku teniskih takmičenja iz kalendara TSBiH za 2020.godinu.

 

Ovim putem Teniski savez Bosne i Hercegovine obavještava sve tenisere i teniserke

da će se Državna pevenstva BiH u juniorskim kategorijama 12, 14, 16, i 18.godina starosti  održati u augustu/kolovozu mjesecu 2020.godine po rasporedu koji je naveden.

 

Zbog proglašenja pandemije korona virusa COVID-19 u martu/ožujku mjesecu 2020.godine  u svijetu sva teniska takmičenja su bila suspendovana do daljneg. Prateći epidemiološku situaciju u BiH i svijetu, te poštivajući preporuke i naredbe nadležnih institucija i turniri iz kalendara TSBiH se nisu mogli održavati od aprila/travnja do augusta/kolovoza 2020.godine.

 

Teniska takmičenja/turniri  će se odigrati uz posebne protokole i pravila koje su preporučili i naredili Federalni Štab civilne zaštite, Republički Štab za vanredne situacije Republike Srpske, Krizni Štab za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta BiH, te Kantonalni/Županijski krizni štabovi, a koja se primjenjuju u sprečavanju širenje pandemije korona virusa COVID-19.

Svaki učesnik/ca Državnog prvenstva BiH mora popuniti i potpisati izjavu koja je u prilogu, te istu donijeti sa sobom i predati vrhovnom sudiji na turniru.

Želimo svu sreću takmičarima i takmičarkama.

Neka najbolji pobjede! 

 

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na tsbih@tsbih.ba

 

#backtotenis #DržavnaprvenstvaBIH #Tuzla #Doboj #Zenica #BanjaLuka