Vijesti za mjesec: Novembar 2020

1234

Konkurs za organizaciju teniskih turnira iz kalendara TSBiH za 2020.godinu.

Poštovani,
 
prije svega se iskreno nadamo da ste vi i vaši najmiliji dobro i zdravo.
 
Pandemija korona virusa COVID-19 je definitivno promijenila mnoge životne stvari. Na udaru pandemije nije izostavljen ni sport na globalnom planu, a samim tim ni teniski sport.
 
Ovim putem Teniski savez Bosne i Hercegovine objavljuje konkurs za organizaciju teniskih turnira iz kalendara TSBiH za 2020.godinu.
 
U prilogu je prijavni aplikacioni obrazac za organizaciju teniskih turnira iz kalendara TSBiH za 2021.godinu. Molimo vas da vaše prijve za organizaciju teniskih turnira za 2021.godinu iz kalendara Teniskog savez BiH dostavite najkasnije do 18.12.2020.godine. Također možete prijaviti  turnire i u zimskom periodu, kako bi produžili takmičarsku sezonu.
 
NAPOMENA: Teniski klubovi koji apliciraju za organizaciju turnira u 2021.godini ne mogu imati neizmiranih finansijskih obaveza prema Teniskom savezu Bosne i Hercegovine, te isti neće biti razmatrani u dodjeli turnira za takmičarsku sezonu u 2021.godini.
 
Poštujte sve mjere koje su propisane od strane nadležnih institucija vlasti za spriječavanje širenja pandemije korona virusa COVID-19.
 
Ostajte s poštovanjem
 
 
#budimoodgovorni#будимоодговорни