MIODRAG MARKOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK TSBIH

1234
U Sarajevu je 19.10.2019.godine održana izborna Skupština Teniskog saveza BiH na kojoj se izabralo novo rukovodstvo krovne kuće bh tenisa. Novi predsjednik Teniskog saveza Bosne i Hercegovine je Miodrag Marković.
Podpredsjednici su Ivan Brkić i Kemal Ademović, a članovi Upravnog odbora čine Željko Obradović, Halil Bajramović, Nenad Jandrić, Muhidin Alić, Ranko Primorac i Saša Trivić.
Također se izabralo i novo rukovodstvo skupštine saveza, te je za predsjednika izabran Avdija Hasanović, podpredsjednici Tihomir Zovko i Velimir Bjeljanić. U narednom mandatu članovi  Nadzornog odbora TSBiH biti će Dalibor Jarak, Ratko Stamenić i Bahrija Tanović, a Sud časti će u svom članstvu imati Igora Musu, Siniša Simeunovića i Azra Baručija-Koluh.
 
Skupština TSBiH je čestitala na ostvarerim razultatima predsjednik Ivanu Brkiću i direktoru Senadu Hadžimešiću koji su vodili savez u prošlom mandatu. Konstatovano je da je u zadnjih četiri godine Teniski savez BiH uradio ogroman posao u poslovnom, organizacionom  i razultatskom smislu, te da je  TSBiH jedan od  najbolje organizovanih saveza u Bosni i Hercegovini.
 
S poštovanjem.
 
TSBiH